Om Maximera Konsult

Historik


Då och då ser jag tillbaka på mina år som ung företagare. Det var en tid av enträgen strävan, höga ambitioner, – till och med upprymda inslag av välgång.  Men denna tid var också kantrad av snedsteg som jag nu, i denna tid, faktiskt prisar. De har lärt mig det jag nu strävar efter att lära andra: hur man på bästa sätt bygger, utvecklar och leder ett företag.

När jag började min karriär som egenföretagare för över 25 år sedan var vi många som var i stort behov av belevad vägledning och en hand som tydligt pekade i rätt riktning. Nu bygger jag det företag som jag själv saknade då jag var i början av min karriär, men som då inte fanns. Välkommen till Maximera Konsult: din vägledare, ditt hjälpmedel i vår gemensamma bransch: egenföretagandet.

Mentalitet


Förutom att hjälpa nystartade företag med allt nödvändigt för en lyckad start i branschen hjälper vi – jag och mina skickliga samarbetspartners – verksamheter som av någon anledning stagnerat i utvecklingen. Vår breda kunskap och långa erfarenhet hjälper er att finna källan till problem, komma fram till långsiktiga lösningar och sedan i bästa mån åtgärda de så kvickt och effektivt som möjligt.

Fördelar med att ta konsulthjälp

  • Tjäna mera pengar
  • Få mer tid över till det du är bra på
  • Undvika att få ekonomiska problem som kan leda till konkurs
  • Må bättre i rollen som företagare.
  • Ditt företag kommer att känns mer seriöst och förtroendeingivande hos dina beställare.


Vill ni veta mer om företagets karaktär eller anmäla ert intresse får ni gärna vända er till Maximera för personlig konsultation. Oss når ni på telefon (08-410 400 14) eller e-post via kontaktformuläret under fliken ”Kontakt.”

På återseende,

Benny Johansson,
Maximera Konsult